Julkalas

Vi firade jul på kontoret i veckan och det var väldigt trevligt. Vi började med lite lanserings bubbel av vår nya hemsida och fortsatte sedan till Familjen för lite mat. Efter mycket god mat så hade Johan ordnat en överraskning i form av Christmas Comedy – stand up på Konserthuset. Det var fantastiskt roligt! Det var länge sedan jag skrattade så att jag fick kramp i magen. Det var Johan Rehborg, Måns Möller, Özz, David Batra och Fredrik Andersson. Var och en av herrarna hade 15 min de gick loss på. Riktigt roligt. Bäst enligt mig var David Batra och hans fundering över barnen och jultomten – fritt citerat… ”Under hela året lär vi barnen att inte prata med främmande gubbar, inte ta emot presenter, och luktar gubben sprit – lägg benen på ryggen och spring. Men på julafton- då tvingar vi dem mer eller mindre att göra just det, ta emot presenter från en gubbe som luktar sprit, och inte bara det – utan både krama och sitta i knät. Inte undra på att barnen blir  konfunderade”.

Christmas Comedy

Christmas Comedy

..

 

Annonser

Om pspartner

Jag är delägare i PS Partner och drivs av nyfikenhet, utmaningar och möte med människor. PS Partner arbetar med search, rekrytering och interimslösningar. www.pspartner.se
Det här inlägget postades i Personal, Rekrytering, Utmaningar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s