Arbetsglädje

Vi rivstartade efter jul med alla härliga kollegor på plats. Lena är tillbaka efter sin mammaledighet och satsar fullt på vår konsultsida som ansvarig för vår satsning inom bemanning. Sandra Enander kör på heltid med kvalitet, administration och rekrytering. Elin är varm i kläderna efter sin start i november och äldregänget – Johan, Mats och jag kämpar på. Varannan fredag är vi i Skatås och springer 06.00…där Lena hejar och styr upp oss och ser till att vi håller oss någorlunda i trim. En sak som slog mig idag när jag gick genom Nordstan till vårt kontor – jag ser verkligen fram emot att gå till jobbet och träffa alla mina härliga kollegor. Vi skrattar mycket, jobbar mycket, men det ena gör att vi orkar det andra. Hur ser det ut för er?

Ha en härlig helg – jag sänder med lite bilder från vecka. Mats har fyllt 25, Elin 21 och vi har njutit av kakor och tårta hela vecka – och avslutade så klart med träning på fredagen!

Om pspartner

Jag är delägare i PS Partner och drivs av nyfikenhet, utmaningar och möte med människor. PS Partner arbetar med search, rekrytering och interimslösningar. www.pspartner.se
Det här inlägget postades i Rekrytering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s